Tin tức mới và các sự kiện
Отсега нататък InstaVerify е достъпен и за iOS!

ИнстаФорекс улесни клиентите при отваряне на нов акаунт и верификация на личните данни. Отсега нататък мобилното приложение InstaVerify е достъпно и за устройства, използващи iOS. По-рано, Андроид версията на InstaVerify преди беше единствената опция, която вече се използва от хиляди нови клиенти на ИнстаФорекс.

iOS версията може да бъде изтеглена безплатно от App Store на iPhone за 11.0 iOS и по-нова версия.

InstaVerify е приложение, специално създадено за нови клиенти на ИнстаФорекс, за да улесни тяхната верификация. Когато всички лични данни бъдат потвърдени, всеки нов търговец ще получи достъп до голямо разнообразие от услуги и привилегии в компанията. Новият клиент трябва да се регистрира за версия на Android или iOS и да качи сканирани копия или снимки на документ за самоличност. Веднага щом личните данни бъдат обработени, този акаунт ще бъде признат за верифициран. Освен това клиентът може да премине второто ниво на верификация, което гарантира още повече привилегии.

Така че нов акаунт може да бъде регистриран директно в приложението, което включва следните функции:

  • Верификация на търговски акаунт
  • Проверка на текущото състояние на верификацията на акаунта
  • Верификация на банкова карта за по-бързи депозити
  • Проверка на текущото състояние на верификацията на банковата карта

Моля, възползвайте се от InstaVerify, новото мобилно приложение, което вече е достъпно за iOS! Успяхме да направим верификацията безпроблемна за вас!